reclameteksten

huismagazines

 

Rabobank Zuid en Oost Groningen, Stadskanaal

Vanaf 1995 ben ik werkzaam voor de Rabobank. Toentertijd  voor Rabobank Oldambt en twee fusies later voor Rabobank Zuid en Oost Groningen. Naast het verzorgen van enkele brochures en advertenties word ik door de bank vooral ingeschakeld voor artikelen in het ledenmagazine ’Dichterbij’.

 

 

 

brochureteksten

 

Ondernemerskring Oost Groningen, Winschoten
Een regelmatige opdrachtgever is de Ondernemerskring Oost Groningen. Voor deze commerciŽle club verzorgde ik diverse uitingen, waaronder de informatiebrochure voor nieuwe leden.

 

 

 

jubileaboeken

 

Golfclub De Compagnie, Veendam
Vanwege haar 25 jarig bestaan heeft deze Veendammer golfvereniging  een jubileumboek uitgegeven. Een eervolle opdracht die aan mij werd toevertrouwd. Na twee jaar archiefonderzoek en vele interviews rolde het boek in maart 2013 van de persen.

 

 

 

krantenredactie

 

Stichting Ultraloop Winschoten, Winschoten
Deze stichting organiseert vanaf 1976 jaarlijks de RUN van Winschoten, een hardloopwedstrijd over 50 en 100 km, later aangevuld met een estafetteloop van 10 x 10 km. Om het evenement onder de publieke aandacht te brengen geeft de stichting een krant uit die vanaf 2008 door mij wordt verzorgd.

 

 

 

pr-teksten

 

Stichting Samenwonen-Samenleven, Amsterdam
Samenwonen-Samenleven (SWSL) ontwikkelde  een methodiek die in Amsterdam succesvol wordt ingezet om de zelfredzaamheid van bewoners in kwetsbare wijken te stimuleren.  Graag laat de stichting anderen delen in haar kennis, door o.a. het organiseren van symposia waarvoor ik de uitnodigingen mag verzorgen.

 

 

 

persberichten

 

Frans Nooren, Stadskanaal
Voor Frans Nooren verzorg ik regelmatig uiteenlopende teksten. Zo werd ik ingeschakeld  voor de redactie van persberichten toen het bedrijf in 2013 een meerderheidsbelang nam in branchegenoot Ivacon te Badhoevedorp. Beide bedrijven bedienden de pers elk met eigen bulletins.

 

 

 

webteksten

 

MKB Funding, Groningen/Veendam
Voor de eerste tekstopzet en de structuur van de website maakte financieel intermediair MKB Funding  gebruik van mijn schrijfvaardigheden.

 

toespraken
voorlichtingsteksten

Nijverheidskade 20
9648 JG Wildervank
Telefoon: 0598 690609
info@ivekrikke.nl